AIJEC, Cambra, UManresa-FUB i PIMEC impulsen un programa formatiu per afavorir el desenvolupament excel·lent de directius

Manresa, 30 de juny de 2017.- La Cambra de Comerç de Manresa, PIMEC Catalunya Central, AIJEC Catalunya Central i UManresa-FUB posaran en marxa el mes de setembre el Programa de Gestió i Desenvolupament Empresarial, una iniciativa que té com a objectiu que empresaris, directius, comandaments, autònoms i professionals en general del Bages i la Catalunya Central puguin disposin de recursos formatius a mida per avançar en l’excel·lència. El programa es presentarà el proper dimarts, 4 de juliol, en un acte que tindrà lloc a les instal·lacions de la FUB2 a dos quarts de sis de la tarda. L’acte inclourà la signatura d’un conveni entre totes les entitats i institucions vinculades al projecte i una classe magistral oberta al públic en general titulada ‘Influència per al lideratge’ que pronunciarà Xavier Pirla, director de Talent Institut

El Programa de Gestió i Desenvolupament Empresarial serà complementari de la formació que imparteixen habitualment les entitats i institucions que lideren el projecte. Els continguts es dissenyaran partint de les necessitats formatives de l’entorn econòmic i empresarial del territori, així com tenint en compte  les necessitats i inquietuds del sector. L’objectiu és que tots els professionals que hi participin actualitzin i adaptin els seus coneixements, que aprenguin a tenir una visió global i estratègica per fer front a noves realitats i tendències, que sàpiguen gestionar la proximitat i vetllar per la direcció, la gestió i el lideratge dels equips, i, finalment, que impulsin l’eficàcia i l’eficiència en la gestió.

Les propostes formatives es programaran quadrimestralment i es concretaran en seminaris presencials a càrrec d’experts i en activitats i dinàmiques participatives que fomentin l’intercanvi de coneixements i experiències professionals. La formació es desenvoluparà en sessions de mitja jornada intensives i es durà a terme a les instal·lacions d’UManresa-FUB. Les programació per al primer semestre inclou sessions sobre lideratge i habilitats per a la negociació amb Insights Discovery, habilitats i eines per dirigir i liderar persones amb èxit, aprendre a negociar de manera efectiva i identitat digital.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.