La Clínica Universitària forma usuàries de Càritas per preparar-les com a assistents de la llar o cuidadores de gent gran

Manresa, 10 de juliol de 2017.- La Clínica Universitària d’UManresa-Fundació Universitària del Bages ha impartit una formació a 10 usuàries de Càritas en risc d’exclusió per capacitar-les com a assistentes de la llar o cuidadores de gent gran. La formació que els ha impartit la fisioterapeuta de la Clínica Universitària, Jennifer Baeza, ha consistit en un taller d’ergonomia bàsica i esquena saludable.  El taller dóna compliment als acords inclosos en el conveni  signat l’any 2015 entre ambdues institucions. Aquest conveni establia que els usuaris de Càritas dels programes d’inserció laboral podrien participar en tallers d’ergonomia bàsica, activitat física saludable i gestió de l’estrés que els capacitessin professionalment i els ajudessin a millorar les seves oportunitats d’inserció laboral.

DSC_1134 DSC_1162

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Clínica Universitària i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.