El Lab 0_6 repeteix l’experiència del Campus científic del mes de setembre

Manresa, 24 de setembre de 2017.- El Lab 0_6 d’UManresa-FUB ha programat una nova edició del campus científic del mes de setembre. La proposta, que duu per títol ‘Enganxa’t a la ciència’, s’adreça a nens i nenes des dels 3 fins als 8 anys i funcionarà del 4 al 8 de setembre, entre les 9h i les 14h. Aquesta será la segona edició d’aquesta proposta, que té com a principal objectiu oferir als infants una activitat lúdica que fomenti la curiositat científica i que els desvetlli l’interès i l’emoció per fer-se preguntes i per experimentar. En el primer campus ‘Enganxa’t a la ciència’ hi van participar 24 infants, el màxim de places que hi ha disponibles per garantir un bon funcionament de les activitats.

Les activitats es duran a terme al Lab 0_6, el centre de descoberta, recerca i documentació sobre l’educació científica a les primeres edats impulsat pels estudis d’Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials del Campus Manresa de la UVic-UCC. Els educadors del Lab 0_6 proposen als infants reptes vinculats a fenòmens naturals i els conviden a fer-se preguntes i a buscar-hi respostes a través de l’experimentació.

El campus científic dóna continuïtat a l’activitat del  Lab 0_6 adreçada als infants, que a banda de les visites escolars que rep durant el curs, obre les instal·lacions tots els diumenges per a les famílies i programa activitats específiques per a períodes com Nadal, Setmana Santa i les vacances d’estiu. En la darrera edició del Campus Infantil d’Estiu, que es va dur a terme entre els mesos de juny i juliol, hi van participar 45 nens i nenes distribuïts en torns de 24 nens cada setmana.

SONY DSC

SONY DSC

DSC_1208 DSC_1241

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.