Un centenar d’estudiants francesos es preparen per integrar-se a l’activitat acadèmica a UManresa

Manresa, 4 de setembre de 2017.- 118 estudiants francesos participen des d’avui dilluns, 4 de setembre, en les jornades d’acollida que des de fa quatre anys organitza UManresa-FUB per facilitar la integració dels estudiants internacionals. Durant dues setmanes, abans de començar el curs el dia 18 de setembre, aquest alumnat assisteix a classes de castellà adaptades als continguts de les matèries que hauran d’estudiar durant el primer curs del grau en Fisioteràpia, ja que la gran majoria d’alumnes francesos de la institució arriben a Manresa amb l’objectiu de graduar-se en aquesta titulació. A més del centenar d’alumnes francesos, les setmanes d’acollida serveixen també per a la integració d’estudiants que participen en el programa d’intercanvis Erasmus. En aquesta ocasió, dos d’ells s’han acollit a la possibilitat de fer aquestes sessions gratuïtes d’integració.

Pel que fa als estudiants francesos, durant les dues setmanes d’integració coneixen els aspectes més importants sobre els estudis de grau en Fisioteràpia i les diferències entre la professió a Espanya i a França. També se’ls introdueixen termes d’anatomia i de nomenclatura internacional i en aspectes relacionats amb l’activitat física i la salut, la valoració de la postura, les bases de la fisioteràpia en neurologia, l’ús de les mans en la professió i la reeducació propioceptiva.

A més de les classes de castellà, als alumnes se’ls ofereixen classes de català gratuïtes que s’imparteixen coincidint amb l’inici del curs i que també s’obren a alumnes procedents d’altres territoris de la península que no coneixen la llengua catalana.

DSC_0021 DSC_0034 DSC_0037 DSC_0041

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Fisioteràpia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.