La vuitena Marató Universitària de Donació de Sang del Campus Manresa recull 126 donacions

Manresa, 17 d’octubre de 2017.- 126 persones van donar sang aquest dilluns en la vuitena edició de la Marató Universitària de Donació de Sang que es va dur a terme al Campus, concretament a l’edifici d’UManresa i a la unitat mòbil instal·lada davant de l’EPSEM. El número de donacions és inferior a les 165 de l’any anterior, fet que el Banc de Sang atribueix a la coincidència de la Marató amb les estades de pràctiques de molts dels alumnes dels estudis de Ciències de la Salut d’UManresa.  Hi va haver fins a 63 persones que donaven sang per primera vegada, la meitat del total de donants.  A banda de les donacions, hi va haver 26 persones més que van oferir-se i que no van poder fer efectiva la donació per problemes mèdics i 5 persones que van respondre a la crida del Banc de Sang per incorporar-se al registre de donants de medul·la.

La Marató Universitària de Donació de Sang és una iniciativa del Banc de Sang i Teixits de Manresa que compta amb el suport de totes les institucions vinculades al Campus Universitari: UManresa-FUB, l’EPSEM i UOCManresa.

DSC_0013 DSC_0028 DSC_0033 DSC_0045

Aquesta entrada s'ha publicat dins de FUB Saludable i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.