Els alumnes de Medicina de la UVic-UCC inicien la formació a través de la simulació al CISARC del campus Manresa

Manresa,  24 d’octubre de 2017.- Els 90 alumnes de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han iniciat aquesta setmana les activitats de simulació al Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic (CISARC) ubicat al Campus Manresa. Els alumnes treballen els continguts de les assignatures “Habilitats d’investigació i lectura crítica” i “Estructura, funció i Homeostasi  1, 2 i 3” a través de la simulació de casos. El CISARC, que té les seves instal·lacions a la Clínica Universitària d’UManresa, acollirà amb una periodicitat mensual les activitats de simulació dels estudiants de medicina durant aquest primer curs d’activitat de la Facultat. La formació a través de la simulació està integrada en totes les assignatures de Medicina per treballar les competències que estan relacionades amb els continguts.

La Facultat de Medicina neix amb la voluntat d’oferir  una formació comunitària i integral de metges, que situï el pacient en el centre del procés. El pla d’estudis contempla l’ensenyament basat en la resolució de casos clínics i aposta per un funcionament caracteritzat per grups reduïts, docència personalitzada i internacionalització. Durant el primer i el segon curs, el campus Manresa només acollirà les activitats de simulació. A partir del tercer, Manresa disposarà d’una unitat docent que se sumarà a la que funciona a Vic.

Alumnes de Medicina de la UVic-UCC al CISARC d'UManresa

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Mecicina i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.