Control Group ajuda UManresa a millorar la dotació d’ordinadors de l’aula informàtica

Manresa, 16 de novembre de 2017.- L’empresa Control Group-Sistemes d’organització ha fet una aportació econòmica de 5.000 euros a UManresa-FUB que han permès a la institució universitària renovar 33 nous ordinadors portàtils de l’aula d’informàtica. Aquest ajut amplia el conveni de col·laboració que totes dues entitats van signar el passat mes de març i que consolidava la relació que ja existia prèviament. La signatura de l’acord ja va permetre a la universitat disposar de llicències del programari de gestió comptable SAGE per contribuir a la formació de l’alumnat d’ADE i de programes de Màster i de Postgrau en Gestió empresarial. Aquesta nova aportació de Control per a la compra d’ordinadors portàtils s’ha concretat en una addenda al conveni que han signat aquest mes de novembre el conseller delegat de Control Group, Josep Obiols, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez.

Prèviament a la signatura del conveni, Control Group ja col·laborava amb UManresa-FUB amb el patrocini del primer premi i d’un accèssit en la convocatòria anual dels Premis UManresa a treballs de Recerca de Batxillerat.

Aula d'informàtica d'UManresa-FUB

Aula d’informàtica d’UManresa-FUB

A  la dreta, el conseller delegat de Control Group, Josep Obiols, i a l'esquerra, el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez

A la dreta, el conseller delegat de Control Group, Josep Obiols, i a l’esquerra, el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.