Alumnes francesos d’UManresa-FUB ajuden estudiants d’ESO i batxillerat de la Salle a millorar la comunicació oral en francès

Manresa, 22 de novembre de 2017. Una quinzena d’estudiants d’origen francès que estan realitzant un grau universitari a UManresa-FUB estan ajudant des d’aquest curs 77 alumnes de quart d’ESO, primer i segon de batxillerat de l’escola La Salle a millorar les seves competències comunicatives en llengua francesa. La institució universitària i el centre educatiu han arribat a un acord per impartir el crèdit “Diàlegs entre la cultura francesa i la cultura catalana”, en el marc del qual els estudiants francesos ofereixen un servei de conversa als alumnes de La Salle perquè aquests millorin la comunicació en francès. L’objectiu de l’escola és que els alumnes estiguin més motivats en l’aprenentatge de la llengua francesa, que coneguin la cultura i la societat francesa, que aprenguin a comunicar-se en aquesta llengua estrangera i que aprofundeixin en l’expressió i la interactuació per augmentar la seva autonomia, la iniciativa personal i les competències socials.

Les sessions de conversa estan programades per la responsable dels estudis de llengua francesa del centre, Marta Solé, que les adapta tant al nivell dels alumnes com als continguts que s’imparteixen a l’aula formal. Les sessions es duen a terme en grups de dos o tres alumnes o puntualment de sis o vuit.

2017-11-14-PHOTO-00000003 Nova 2017-11-14-PHOTO-00000009 Nova 2017-11-15-PHOTO-00000019 2017-11-15-PHOTO-00000020 IMG_8574

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.