Els usuaris del Centre Mèdic del Berguedà podran accedir als serveis de podologia de la CU+ en condicions avantatjoses

Manresa, 18 de gener de 2017.-  La Clínica Universitària d’UManresa-FUB i el Centre Mèdic del Berguedà, que es dedica a la gestió de serveis sanitaris d’atenció especialitzada, han signat recentment un conveni de col·laboració. L’acord contempla descomptes per a les persones que el Centre Mèdic derivi al Servei de Podologia de la Clínica Universitària. Els descomptes s’aplicaran a les exploracions biomecàniques de podologia, les exploracions biomecàniques que combinin podologia i fisioteràpia, els tractaments podològics amb làser i la cirurgia podològica ambulatòria. L’acord l’han subscrit l’administrador del Centre Mèdic Berguedà i la directora de la Clínica Universitària, Teresa Solé.

DSC_0003 DSC_0010

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Clínica Universitària i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.