Una cinquantena de persones participen a UManresa en el tercer Congrés de Pinea3 Living Organizations sobre el lideratge conscient en temps complexos

Manresa, 22 de gener de 2018.- Una cinquantena de persones van participar el passat divendres, 19 de gener, en el Congrés Internacional de Pinea3 Living Organizations, que es va celebrar a les instal·lacions d’UManresa. El tercer congrés d’aquest centre internacional duia per títol “Conscious leadership in V.U.C.A. times” i va analitzar com ha de ser el lideratge de les organitzacions en moments de volatilitat, incertesa, complexitat i ambigüitat. Segons els organitzadors, el tema escollit per aquesta edició “descriu la realitat empresarial i política que vivim en tot el món i, especialment a Catalunya, amb els esdeveniments actuals que marquen les agendes polítiques, però també empresarials i fins i tot emocionals”. En el congrés es van poder escoltar les intervencions de nou ponents procedents d’Estats Units, Gran Bretanya, Noruega, Itàlia i Catalunya. Totes van ser ponències participatives, que van permetre als assistents interactuar i experimentar els continguts sobre els trets essencials per liderar en entorns VUCA. Alguns dels assistents van destacar l’alt nivell d’aquests ponents i la utilitat del congrés “per entendre i gestionar millor la incertesa i la complexitat del dia a dia empresarial”.

L’organització del Congrés ha anat a càrrec de Pinea3 Living Organizations, un centre internacional pel Desenvolupament i difusió del coneixement, metodologies i bones pràctiques en l’àmbit de la gestió del canvi i el desenvolupament organitzacional. El Congrés ha compta amb la col·laboració com a partners de TAGA, consultora especialitzada en desenvolupament del lideratge, estratègia i canvi cultural a les empreses, i del Campus Manresa de la UVic-UCC.

DSC_0018 DSC_0029

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.