L’Associació de Centres Adscrits renova la seva junta i el compromís de treballar pel reconeixement de la seva aportació al sistema universitari

15 de maig de 2014.  L’Associació de Centres Adscrits a Universitats Públiques de Catalunya (CAUP) va celebrar, ahir, 15 de maig de 2014, a Manresa, a la seu de la Fundació Universitària del Bages (FUB), una assemblea ordinària durant la qual va renovar parcialment la seva junta directiva, a més d’aprovar els comptes del 2013 i el pressupost per al 2014. Els assistents també van confirmar la seva voluntat de continuar sumant esforços per millorar el coneixement de l’aportació d’aquests centres al conjunt del sistema universitari català.

La nova junta directiva va quedar integrada per l’Escola Superior de Relacions Públiques, a la presidència; Euncet Formación SL, a la vicepresidència; la Fundació Universitària del Bages, a la secretaria; i l’Escola Universitària Mediterrani, a la tresoreria. De la tasca realitzada per la junta sortint, destaquen les gestions amb la Secretaria d’Universitats per tal que la CAUP sigui considerada un interlocutor qualificat per parlar amb l’Administració i les institucions universitàries sobre matèries i qüestions que afecten els centres adscrits.

En els propers mesos, la CAUP es planteja elaborar un mapa de centres adscrits de Catalunya, amb la voluntat de dimensionar quantitativament el seu impacte en el sistema universitari, en un moment en què, a més, hi ha un augment significatiu del nombre d’aquests centres al país. D’altra banda, els assistents van demanar que es mantingués el treball de presentació i interlocució de l’associació amb diferents institucions, entre les quals destaca la Direcció General d’Universitats i l’Agència de Qualitat Universitària.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.