Tanca la Fira d’Experimentació per a infants de 0 a 6 anys més multitudinària amb la participació d’un miler d’infants

Manresa, 27 de gener de 2018.- Un miler de nens han passat des de dijous fins avui dissabte per la setena edició de la Fira d’Experimentació per a infants de 0 a 6 anys que organitzen els estudis de Mestre en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials del campus Manresa de la UVic-UCC. La Fira s’ha tancat avui amb la visita dels 250 infants que han passat pel Museu de la Tècnica acompanyats de les seves famílies. Dijous i divendres, més de 700 nens ja hi van passar en les visites programades per a les escoles, una de les novetats d’aquesta edició. L’objectiu d’aquesta iniciativa és acostar la ciència i l’experimentació als més petits.

La Fira ha servit per presentar les catorze propostes elaborades per equips de docents de dotze escoles del Bages i l’Anoia que han participat en el premi “La ciència i els infants”, convocat per Rotary Club Manresa-Bages i els estudis d’Educació Infantil. La convocatòria d’aquest premi té com a objectiu ajudar a la dinamització i a la millora de l’ensenyament de les ciències a les primeres edats i implicar els equips docents en la introducció a l’aula de propostes que vagin en aquesta línia. Avui, el jurat de la convocatòria ha visitat la Fira per conèixer les diferents propostes i veure com hi interactuen els infants.

El Premi s’atorgarà el dia 5 de març, en el decurs d’un acte que tindrà lloc a UManresa-FUB i que comptarà amb l’assistència del físic manresà, Juan Ignacio Cirac.

FIRA EXPERIMENTACIÓ 060 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 064 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 075 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 083 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 085 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 089 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 092 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 101 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 104 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 108 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 118 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 120 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 125 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 130 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 132 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 134 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 138 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 145 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 150 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 154 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 157 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 159 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 161 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 177 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 180 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 186 - Còpia FIRA EXPERIMENTACIÓ 194

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.