Alumnes d’instituts de Manresa i Puig-reig aprenen a actuar en cas d’accident de moto, a resoldre una crisi empresarial i a dissenyar una peça dental a UManresa-FUB

Dijous, 1 de febrer de 2018.- Una vuitantena d’alumnes dels IES Cal Gravat, Peguera i Puig-reig han participat avui a UManresa-FUB en una jornada dedicada a conèixer la universitat i algunes de les aplicacions pràctiques professionals que tenen els graus i cicles formatius que s’hi imparteixen. A banda d’una sessió informativa sobre cadascuna de les titulacions que s’imparteixen a la universitat manresana, els joves estudiants han participat en tallers relacionats amb la infermeria, la medicina, la fisioteràpia, la podologia, l’educació infantil, l’administració i direcció d’empreses (ADE) i l’elaboració de pròtesis dentals. Entre d’altres han participat en tallers pràctics sobre com actuar en cas d’accident de moto, les possibilitats que ofereix l’ús de les mans, els peus com a motor de l’esport, un joc de descoberta, la simulació d’una crisi empresarial i el disseny d’una peça dental amb cera.

La jornada d’orientació ha culminat amb una lliga de debat que ha enfrontat els alumnes dels tres centres a l’entorn del tema “Estudiar per vocació o per diners”. La lliga l’ha guanyada l’equip de l’IES Lluís de Peguera.

A banda dels tallers per als alumnes, el professorat dels tres centres ha pogut assistir a una xerrada de la psicòloga Meritxell Cano sobre la teoria de les intel·ligències múltiples.

DSC_0396 DSC_0403 DSC_0413 DSC_0422 DSC_0455 DSC_0472

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.