La FUB acull la commemoració del Dia de la Infermera

15 de maig de 2015  La sala d’actes de la Fundació Universitària del Bages ha acollit aquest dimecres, 15 de maig, la commemoració a Manresa del Dia de la Infermera. Un acte organitzat pels estudis d’Infermeria de la institució universitària, la Fundació Althaia, la Fundació Sòciosanitària de Manresa, el Servei d’Atenció Primària Bages-Berguedà-Solsonès de l’Institut Català de la Salut, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona i l’Associació d’Infermeres i Infermers de la Catalunya Central.

Amb el lema ‘La força de les infermeres’, l’acte ha inclòs els parlaments de la directora de l’Escola Universitària de Ciències de la Salut, Carlota Riera i de la regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, i una conferencia sobre els reptes de les infermeres en els propers anys a càrrec de Pilar Tazón, presidenta de la Conferència Nacional de Degans/nes d’Infermeria i directora de l’Escola Universitària d’Infermeria de Donòstia.

Durant la commemoració s’ha fet un acte de reconeixement professional, que enguany ha recaigut en l’equip d’Infermeria de l’Hospital de Dia d’Oncologia de la Fundació Althaia.

En el decurs de la regidora Mercè Rosich ha recordat la figura de la cooperant i infermera manresana assassinada a Rwanda, Flors Sirera. Carlota Riera ha destacat l’esforç d’adaptació als nous reptes d’aquest col·lectiu professional, així com la importancia social que ha anat adquirint la infermera en el sistema sanitari.

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Infermeria i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.