L’interès de l’alumnat francès pels estudis de Fisioteràpia d’UManresa-FUB continua creixent

Manresa, 26 de febrer de 2018.- 113 joves francesos, acompanyats de les seves famílies, van visitar UManresa-FUB aquest divendres i dissabte  en les jornades de portes obertes adreçades a aquest col·lectiu. La xifra representa un increment considerable respecte de la darrera edició, que va rebre la visita de 68 potencials alumnes. Unes 250 persones, comptant futurs estudiants i familiars, van aprofitar aquestes dues jornades  per conèixer la metodologia formativa i les instal·lacions universitàries de la capital del Bages. Pràcticament la totalitat de les persones visitaven la institució universitària manresana atrets per la seva oferta de grau en Fisioteràpia, que imparteix la Facultat de Ciències de la Salut, però alguns també es van interessar pel doble grau en Podologia i Fisioteràpia, Infermeria o el grau de Logopèdia semipresencial que s’imparteix amb la UOC. La majoria de persones procedien del sud de França, tot i que algun venia de parts del país més allunyades de Catalunya, com la Bretanya.

La propera jornada de portes obertes a la institució universitària manresana serà el dia 21 d’abril. En aquesta ocasió també es preveurà una atenció específica adreçada a les persones d’origen francès que es desplacin a Manresa per conèixer UManresa.

DSC_0016 DSC_0018 DSC_0005

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.