ICL referma el compromís amb la promoció de la ciència a les primeres edats al LAB-06

Manresa, 6 d’abril de 2018 .- ICL Iberia ha renovat el conveni de col·laboració amb el LAB_06, l’espai promogut pels estudis d’Educació Infantil d’UManresa-FUB per promoure l’interès per la ciència a les primeres edats i ajudar així a fomentar les vocacions científiques a Catalunya. ICL Iberia i UManresa-FUB ha signat aquest mes de març la renovació de l’acord, en el qual l’empresa minera es compromet a mantenir la col·laboració i suport al funcionament i a les activitats del LAB_06. Aprofitant la signatura del conveni, una delegació de l’empresa ICL Iberia han fet una visita a les instal·lacions universitàries i al LAB_06.

El LAB_06 és un espai creat amb l’objectiu de proporcionar experiències positives en l’aprenentatge de les ciències en infants de 0 a 6 anys, fomentat així les vocacions científiques ja des d’edats primerenques. A més de rebre visites escolars i familiars, fa recerca científica en aquest àmbit i forma professorat de les primeres etapes educatives interessats en potenciar l’educació científica a les aules.

Col·laboració amb ICL Iberia

Aquesta no és la primera col·laboració que estableixen l’empresa ICL amb la Fundació Universitària del Bages. L’empresa minera col·labora amb el programa Prèmium, juntament amb una vintena d’empreses del territori, que impulsen els estudis d’ADE de la Facultat de Ciències Socials del Campus Manresa de la UVic-UCC. Aquesta col·laboració permet a alumnes del grau en ADE fer una estada de practiques en aquesta empresa multinacional.

DSC_0081 DSC_0019

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.