Les II Jornades interuniversitàries sènior d’UManresa, UdL i UdA debaten sobre la tercera etapa de la vida com a fet cultural

Manresa, 19 d’abril de 2018.- 85 persones han participat avui dijous a UManresa en la segona edició de les Jornades Interuniversitàries Sènior. Aquestes jornades són una trobada anual dels participants en els programes formatius adreçats a gent gran de les universitats de Lleida, Andorra i del campus Manresa de la UVic-UCC. En aquesta edició, els participants han reflexionat a l’entorn de la tercera etapa de la vida en diferents cultures del món.

La jornada s’ha iniciat amb una conferència de l’antropòleg social i cultural i expert en temes de vellesa, Josep Maria Fericgla. Fericgla ha pronunciat la xerrada titulada “Com afronten les diferents societats la tercera etapa de la vida”. La conferència ha servit d’introducció per al debat posterior entre diferents grups de persones procedents dels tres programes formatius. La trobada ha inclòs una actuació de la Coral de la Fundació Universitària del Bages i l’exposició de les conclusions, que ha servit com a cloenda de les jornades.

DSC_0048 DSC_0054 DSC_0074 DSC_0058Foto de grup

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.