L’experiència d’una escola concebuda com un món de persones comprenent el món al Cicle Obert de Conferències Educatives

16 de maig de 2014  El Vè Cicle Obert de Conferències Educatives dels estudis d’Educació Infantil de la Fundació Universitària del Bages es clou el dia 20 de maig amb la conferència que oferiran membres de l’equip docent de l’escola La Riera de Ribes, un centre públic de Sant Pere de Ribes. La conferència duu per títol ‘El sentit de l’escola. Un món de persones comprenent el món’ i tindrà lloc a les sis de la tarda, a la Sala d’Actes de la Fundació Universitària del Bages.

L’Escola La Riera de Ribes ha estat escollida per tancar el Cicle com a exemple d’escola singular, eix central d’aquesta edició de la programació de conferències educatives. Es tracta d’una escola que en el seu projecte destaca, per exemple, la voluntat de centrar-se en les persones i de convertir les idees dels nens i nenes en la base del treball.

La Riera de Ribes és una escola que aposta per l’atenció a la diversitat, per l’obertura del centre a les famílies i per la formació permanent de la comunitat educativa amb l’objectiu de continuar avançant en la innovació.

La conferència s’adreça a mestres, estudiants d’educació i a totes aquelles persones interessades en aquest món.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.