La FUB programa una nova oferta d’intensius d’estiu d’idiomes amb més hores, més nivells i més franges horàries

19 de maig de 2014   El Servei d’Idiomes de la Fundació Universitària del Bages (FUB) continua ampliant l’oferta formativa que programa cada estiu adreçada a aquelles persones que volen aprofitar el mes de juliol per estudiar idiomes de forma intensiva. Les principals novetats de l’oferta d’aquest any 2014 són que els cursos tindran més durada, passen de les 45 hores que s’oferien fins ara a ser de 60 hores; que s’amplien les franges horàries per a les persones que volen estudiar anglès, amb un grup de tarda a més del que ja s’oferia durant el matí; i l’augment en l’oferta de nivells, també en el cas de l’anglès, amb un curs de preparació per al First Certificate in English que s’impartirà tant en horari de matí com de tarda.

Els cursos intensius d’idiomes de la FUB inclouen, a més de l’anglès, cursos de francès i d’alemany. En la majoria de casos es tracta de cursos reconeguts com a formació permanent del professorat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Com ja es fa durant els cursos que s’imparteixen durant el curs acadèmic, la metodologia que s’utilitza per a la formació es basa en la immersió lingüística i en classes en les quals predomina la participació de l’alumnat, així com les activitats destinades a incentivar la parla tant oral com escrita.

Les classes s’imparteixen a les aules de la Fundació Universitària del Bages, les mateixes que es fan servir durant tot el curs acadèmic, que estan equipades amb tecnologia digital que permet utilitzar recursos i materials que siguin d’interès per al públic adult en el procés d’aprenentatge d’un idioma.

Els cursos començaran el dia 2 de juliol i les classes acabaran el dia 22 del mateix mes. La inscripció per participar-hi es pot fer fins el 20 de juny al web de la FUB.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Servei d'idiomes i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.