En marxa el setè Campus Infantil d’UManresa centrat en l’experimentació i els hàbits saludables

Manresa, 25 de juny de 2018.- Coincidint amb l’inici de les vacances escolars, UManresa-FUB ha iniciat aquest dilluns les activitats de la setena edició del Campus Infantil, un campus que es duu a terme a les instal·lacions del Lab 0_6 i que té com a característiques que les activitats giren a l’entorn de la ciència i l’experimentació i de l’adquisició d’hàbits saludables, especialment pel que fa a l’alimentació. Com en les anteriors edicions, les 25 places que s’oferien es van omplir en pocs dies i només en queden de lliures per a la darrera setmana, la que va del 23 al 27 de juliol.

En el campus hi participen infants dels 3 als 8 anys que aprofiten les instal·lacions del Lab 0_6 per fer activitats de descoberta i d’experimentació orientades a l’educació científica a partir de la resolució creativa de reptes relacionats amb l’aigua, la llum, el moviment i l’aire. A més de l’experimentació, un dels eixos del campus és el joc, que serveix per fer pensar, posar a  prova la imaginació i expressar-se i relacionar-se de manera espontània. Els infants que participen en aquest campus adquireixen també uns hàbits d’alimentació saludables aprofitant l’hora de l’esmorzar. Els infants i les monitores van junts a comprar els aliments que esmorzaran i participen en l’elaboració d’aquest àpat. Durant el campus, els nens i nenes també fan sortides, excursions i passejades, així com activitats de relaxació.

DSC_0007 DSC_0016

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.