Alumnes d’Educació Infantil de la FUB podran fer pràctiques a les “Escuelas Infantiles” de Pamplona

20 de maig de 2014  Els estudis d’Educació Infantil de la Fundació Universitària del Bages (FUB) han signat un conveni perquè els alumnes de quart curs del Grau puguin fer pràctiques a les ‘Escuelas municipales infantiles’ de Pamplona, un projecte educatiu per a infants de 0 a 3 anys, de titularitat municipal i inspirat en les escoles de la zona italiana de Reggio Emília.

Amb aquest acord, la FUB amplia les possibilitats de fer pràctiques fora de Catalunya, en projectes i models educatius singulars i reconeguts per la seva trajectòria i per les seves peculiaritats. Fins ara, els alumnes podien optar per fer les pràctiques a escoles d’arreu del país, però també per fer-les a les Bressoles de la Catalunya Nord o a escoles de la zona italiana de Pistoia.

Aquestes pràctiques estan reservades per a alumnes de quart curs. Segons la directora dels estudis, Montserrat Pedreira, ‘és quan té sentit que les facin, perquè amb més de tres anys de formació, poden aprofitar-les més bé. A més és una molt bona oportunitat de conèixer models educatius diferents als que han vist durant les pràctiques que fan des de primer en escoles del territori’.

Per facilitar la realització de les pràctiques als alumnes que opten per anar fora, els estudis d’Educació Infantil han decidit concentrar-les en sis setmanes seguides, tot i que el seguiment del període formatiu es fa directament des d’aquí. Serà a partir del curs que ve que els primers alumnes de quart curs d’Educació Infantil podran fer les pràctiques a les ‘Escuelas Infantiles’ de Pamplona.

CIMG9626

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.