UManresa acollirà un CIFE sota la responsabilitat d’Antoni Llobet

Manresa, 6 de juliol de 2018.-  El campus Manresa de la UVic-UCC acollirà una seu del Centre d’Innovació i Formació en Educació (CIFE) de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya que oferirà suport i formació al professorat d’Educació infantil, primària i secundària de les comarques centrals de Catalunya en la seva tasca docent, sobretot pel que fa a la innovació a l’aula. La seva creació va ser aprovada pel Comitè Executiu de la Fundació Universitària del Bages, el passat 4 de juliol de 2018.

El comitè executitu de la FUB també va acordar proposar la coordinació d’aquest òrgan a Antoni Llobet de manera que pugui compatibilitzar aquesta responsabilitat amb les que té encomanades com a docent. Llobet és, actualment, professor de llengua catalana i literatura a l’institut Gerbert d’Aurillac, ha estat director general de Centres Públics i Secretari de polítiques educatives del Departament d’Ensenyament i delegat territorial a la Delegació Territorial d’Ensenyament a Barcelona Ciutat. També va ser Regidor d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa.

El CIFE d’UManresa treballarà coordinadament amb el de la UVic i en col·laboració estreta amb els estudis d’Educació Infantil i el Centre Internacional de Formació Contínua d’UManresa. El seu objectiu és desenvolupar iniciatives de col·laboració en matèria de formació i assessorament del professorat no universitari, amb funcions de formació, suport, gestió de projectes educatius i de realització de projectes de transferència de coneixement en l’àmbit educatiu. Com a centre de formació i innovació educativa, el CIFE coordina, potencia i dona una major coherència i projecció a la formació continuada dels professionals de l’educació.

SONY DSC

Toni Llobet en una visita al campus universitari durant la Jornada de Portes Obertes

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.