El periodista Martí Saballs tanca el cicle FUB Empresa amb una conferència sobre la premsa econòmica i el talent per informar

22 de maig de 2014  Els estudis de Gestió d’Empreses de la a Fundació Universitària del Bages (FUB) tanquen el dia 26 de maig el cicle de conferències FUB Empresa, que en aquesta edició ha girant entorn dels temes ‘Talent i noves organitzacions’. La darrera de les conferències serà la que oferirà el periodista i director adjunt del diari Expansión, Martí Saballs.

Saballs pronunciarà la xerrada titulada ‘Premsa econòmica i talent per informar’, durant la qual farà referència a quins són i com es gestionen els recursos humans en diferents mitjans econòmics amb exemples de mitjans de diferents països. La conferència tractarà també de la relació que s’estableix entre un diari econòmic i les empreses que són protagonistes de les notícies que s’hi publiquen.

La conferència, que començarà a dos quarts de set de la tarda, s’adreça tant a l’alumnat del grau en Gestió d’Empreses com al públic en general interessat en el tema. També es podrà seguir via Twitter amb el hàsthag #conferenciesFUB.

Aquesta edició del cicle FUB Empresa ha comptat amb el suport del Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació de l’Ajuntament de Manresa.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.