UManresa-FUB i FEDAC treballaran de forma conjunta la innovació pedagògica

Manresa, 26 d’octubre 2018.- La Fundació Educativa Dominiques de l’Anunciata Pare Coll (FEDAC) i UManresa-FUB treballaran conjuntament per desenvolupar programes de formació per a la millora de la innovació pedagògica. Aquest és un dels objectius del conveni que han signat el director general de FEDAC, Modest Jou, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez. L’acord també contempla la creació d’un programa de transició universitat-empresa destinat a potenciar la formació inicial dels mestres i la incorporació al món laboral. El conveni beneficiarà les set escoles que FEDAC té a la Catalunya Central, concretament als municipis de Manresa, Sant Vicenç de Castellet, Monistrol de Montserrat, Súria, Gironella, Prats de Lluçanès i Vic.

DSC_0141

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació, General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.