La Fundació Universitària del Bages presenta a Manresa el nou MBA coorganitzat amb la UVic-UCC

26 de maig de 2014  La Fundació Universitària del Bages (FUB) presentarà el dia 29 de maig el primer Màster en Administració i Direcció d’Empreses que organitza conjuntament amb la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. A diferència d’altres màsters adreçats a directius de grans empreses, aquest programa ‘està enfocat a donar resposta a les necessitats formatives dels directius de les PIMES, posant un èmfasi especial en temes com la creativitat, la innovació i l’emprenedoria’, explica Marc Bernadich, un dels coordinadors del MBA. La intenció, afegeix Bernadich, ‘és oferir una formació al màxim de polivalent, que s’adapti a les necessitats dels directius de petites i mitjanes empreses’.

El Màster es caracteritza també per l’alt nivell del professorat, així com per les visites programades a empreses punteres i innovadores i per la presència en algunes de les sessions de directius d’empreses que poden servir d’exemple.

Aquest Màster, que s’impartirà a partir del curs 2014-2015 als Campus Vic i a Manresa, és la primera oferta conjunta des que es va formalitzar la federació de la Universitat de Vic i la Fundació Universitària del Bages i s’adreça a tècnics, directius, emprenedors i propietaris d’empresa, especialment a aquells vinculats al territori de les comarques centrals.

El programa s’estructura en 60 crèdits i 7 mòduls i utilitzarà una metodologia d’aprenentatge teoricopràctic i d’estudi i resolució de casos. Entre les empreses que participaran en el MBA aportant casos d’anàlisi o aportant directius a màster class hi ha Mango, Tous, Girbau i Bon Preu.

L’acte de presentació que es farà el dia 29 de maig a la Fundació Universitària del Bages està adreçat a les persones interessades en realitzar el MBA. Es tracta de donar-los a conèixer tant el contingut del programa com la metodologia que s’emprarà. En l’acte, que començarà a les set de la tarda, hi intervindran el coordinador del màster per part de la FUB, Marc Bernadich, i un dels professors que hi impartiran classes, Francesc Rufas. Tots dos faran una intervenció en format conversa parlant de temes de diferenciació i d’innovació.

Al final de l’acte, qualsevol persona interessada en el Màster rebrà atenció personalitzada per part dels coordinadors, Marc Bernadich i Cèsar Duch.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, UVic-UCC i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.