La comunitat d’UManresa-FUB es concentra per rebutjar la violència de gènere

Manresa, 23 de novembre de 2018.- Mig centenar de persones s’han concentrat aquest migdia a UManresa-FUB per expressar el seu rebuig a la violència de gènere. La concentració s’havia convocat a les escales d’accés a l’edifici principal, però a causa de la pluja s’ha traslladat a l’interior de les instal·lacions. Durant l’acte, organitzat amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Eliminació de la violència contra les dones que se celebra el dia 25 de novembre, l’adjunta a direcció general de la Fundació Universitària del Bages, Imma Ubiergo, ha llegit el manifest de la Comissió de Dones i Ciència del Consell Interuniversitari de Catalunya, al qual s’ha adherit la UVic-UCC.

 

DSC_0112 DSC_0117 DSC_0118

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.