Empreses del territori seleccionen alumnes d’ADE d’UManresa per acollir-los en pràctiques en el marc del programa Prèmium

Manresa, 28 de novembre de 2018.- Les 27 empreses que estan adherides al programa Prèmium del grau en ADE de la Facultat de Ciències Socials del campus Manresa de la UVic-UCC han assistit avui a l’acte que s’ha fet en el marc de la fira borsa de treball, una iniciativa que posa en contacte estudiants del grau amb les empreses del territori interessades en acollir un d’aquests alumnes en període de pràctiques. La fira borsa de treball ha inclòs una conferència de l’economista i catedràtic d’estructura econòmica de la Universitat Ramon Llull, Santiago Niño Becerra.

L’economista ha parlat de “Tendències i perspectives” i ha explicat que ens trobem en un moment de canvi de model econòmic que passarà d’una economia basada en incrementar la producció a una economia centrada en produir en funció de les necessitats i basada en la productivitat i l’eficiència. Segons Niño Becerra, Espanya està en una molt mala situació per afrontar aquest nou paradigma perquè és el país de la Unió Europea que acumula el dèficit més gran, té un nivell de càrrega impositiva baix i està disminuint la despesa pública per fer front al pagament dels interessos del deute públic. Per a l’economista, la situació de Catalunya és molt millor per superar la crisi i adaptar-se a aquests nous canvis i ha assegurat que la independència “vindrà per la part econòmica i no per la política”.

28 alumnes de segon, tercer i quart curs d’ADE han participat en la fira borsa de treball. Els estudiants s’han reunit amb els responsables de selecció de les empreses que prèviament havien escollit en un llistat de  preferències. Després de les entrevistes, les empreses hauran de preseleccionar tres dels estudiants que hauran entrevistat. L’adjudicació final dels alumnes a les empreses es farà tenint en compte una combinació dels interessos de l’empresa, els estudiants i la nota mitjana d’expedient acadèmic.

Les empreses Prèmium que col·laboren amb els estudis d’ADE d’UManresa són Ampans, Ausa, Busquet-Economistes Aditors, Control Sistemes, DENSO, Deporvillage, Fundació Althaia, Funderia Condals, Grup Santasusana, Grup Vilardell Purtí, Joieria Tous, Kids&Us, La Agrícola Regional, Macsa, Oliva Torras, Regió7, Sala Team, Sant Andreu Salut, SENSUS Consultoria, UVE solutions, FRIMAN, ICL, Inoxforma, Maxion Wheels, Mútuacat i Tècnium.

01 02 03 04

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.