UManresa convoca la divuitena edició dels Premis a treballs de recerca de Batxillerat

Manresa, 29 de novembre 2018.- El campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya ha convocat la divuitena edició dels Premis UManresa per a treballs de Recerca de Batxillerat. Un any més, la  convocatòria pretén incentivar l’esperit investigador entre els alumnes de centres de secundària. Amb el lliurament dels premis, la universitat vol reconèixer el rigor en la recerca dels estudiants de Batxillerat, així com l’esforç que fa el professorat per incentivar la investigació dels estudiants i per ajudar-los aportant eines i recursos. Els treballs es poden presentar en tres modalitats: Ciències de la Salut, Economia i Empresa i Educació, els tres àmbits d’especialització de la institució universitària. Els premis seran patrocinats per Catalana Occident, Denso i Control Group amb una dotació global de 3.450 euros.

La convocatòria està oberta a tots els estudiants de batxillerat de centres d’ensenyament secundari de Catalunya. Els treballs poden ser individuals o col·lectius i s’han de presentar a través de l’institut. El treball ha d’anar acompanyat d’un resum d’una pàgina amb els objectius, la metodologia, els resultats i les conclusions de la recerca. S’admetran un màxim de tres treballs per institut i modalitat. El termini màxim per a la presentació de treballs finalitza el 19 d’abril de 2019. El jurat dels premis estarà format per professorat d’UManresa, un professor de secundària i un membre de l’empresa patrocinadora per a cada modalitat.

L’empresa Grup Catalana Occident serà l’encarregada de reconèixer el Premi de Ciències de la Salut; Denso patrocinarà el Premi UManresa – Economia i Empresa i Control Group continuarà assumint el patrocini del millor treball en l’àmbit de l’educació. Els guanyadors rebran un premi de 700 euros, a més de la docència gratuïta per a un primer curs de qualsevol de les titulacions de grau que s’imparteixen a UManresa, excepte Medicina. També s’atorgarà un accèssit de 300 euros per a cada modalitat i l’institut del treball guanyador del primer premi rebrà 150 euros.

Guanyadors de la darrera edició

63 treballs van optar als premis de la dissetena edició de la convocatòria, que van guanyar Sara Cousillas de l’Institut Vilafant, Shalana Rodríguez de l’Institut Pius Font i Quer de Manresa i Laura Macau de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres. Els accessits van ser per al treball col·lectiu de Carla Castro, Marta Garcia i Naia Almirall de l’Institut El Castell d’Esparreguera, per a Marina Bover de l’IES Ramon Turró i Darder de Malgrat de Mar i per a Paula Gutiérrez de l’Institut Pius Font i Quer.

DSC_0217

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.