3CT analitza l’aportació de la gent gran a la societat amb Joan Uriach i Genís Sinca

Manresa, 7 de desembre de 2018.- El doctor en farmàcia i president de la Fundació Uriach 1838, Joan Uriach, i l’escriptor i periodista Genís Sinca, intentaran respondre la pregunta “L’experiència ja no és un valor?” el proper dilluns, 10 de desembre, en la que serà la primera de les activitats del cicle 3Ct del curs 2018-2019. La xerrada entre Uriach i Sinca se centrarà en l’aportació de la gent gran a la societat actual i tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre, a l’espai Plana de l’Om. La periodista Anna Vilajosana s’encarregarà de moderar la conversa entre el farmacèutic i l’escriptor.

Aquesta és la primera activitat del cicle de conferències d’aquest curs organitzada pel col·lectiu 3Ct, que aglutina diferents institucions interessades a acostar l’activitat acadèmica universitària i, en general, el coneixement, a la població amb un to divulgatiu i proper. Totes elles comparteixen una vocació de servei estretament lligada a Manresa i al conjunt de la Catalunya Central, com a àmbit natural de la seva activitat. En formen part: GEST! Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori, el Centre Tecnològic de Manresa, la Fundació Universitària del Bages – UManresa, l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa i la delegació de Manresa de la UOC.

Els cicles de conferències de 3Ct compten amb la col·laboració de Grup Santasusana i del diari Regió7.

DSC_0090

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.