Assegurances Catalana Occident referma el compromís amb la recerca dotant econòmicament els Premis UManresa

Manresa, 12 de desembre de 2018.- Assegurances Catalana Occident patrocina un any més un dels Premis UManresa a treballs de recerca de Batxillerat. Concretament, l’empresa asseguradora premiarà el millor treball de recerca sobre temes de l’àmbit de les Ciències de la Salut. L’aportació es dividirà entre un primer premi de 700 euros i un accèssit de 300. La convocatòria de la divuitena edició dels Premis UManresa està oberta fins al proper 19 d’abril de 2019. Els premis inclouen dues modalitats més per reconèixer treballs de l’àmbit de l’economia i l’empresa i de l’educació.

La continuïtat d’Assegurances Catalana Occident en el patrocini del premi s’ha concretat en la signatura d’un conveni que han subscrit Daniel Concepción, director de la sucursal de Manresa en representació de l’empresa asseguradora, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez.

DSC_1003

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.