La sisena edició del Cicle Obert de Conferències Educatives d’UManresa abordarà temàtiques relacionades amb l’educació i el gènere

Manresa, 18 de gener de 2019.- El grau de Mestre en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa inicia aquest mes de gener la sisena edició del Cicle Obert de Conferències Educatives, que forma part del programa d’activitats del curs Escoles Singulars. En aquesta ocasió, les activitats giraran a l’entorn de temes de gènere des de la perspectiva de l’educació. El cicle inclourà quatre conferències que s’adrecen tant als alumnes del curs com a qualsevol persona que estigui interessada en el tema. La conferència que obrirà el cicle el proper dimarts, 22 de gener, duu per títol “Dones i ciència” i anirà a càrrec de Digna Couso, Física i doctora en Ensenyament de les ciències, professora del Departament de Didàctica de les Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona i investigadora de projectes de millora d’ensenyament de les ciències. La conferència tindrà lloc a les sis de la tarda, a la sala d’actes de l’edifici principal d’UManresa.

La segona xerrada del cicle serà el dia 6 de febrer, tractarà sobre “La coeducació a l’etapa infantil” i anirà a càrrec d’Aida Rivas, Màster en estudis de Dona, Gènere i Ciutadania i membre de l’equip de treball de Coeducacció. Ares González, formador i mestre de l’escola Lourdes FUHEM de Madrid, serà el conferenciant de la tercera xerrada, que durà per títol “La coeducació a la infància: fem visible l’invisible” i que es farà el dia 27 de febrer. Clourà el cicle la conferència “Transsexualitat a la infància i a l’adolescència”, que pronunciarà David Tello, president de l’Associació Chrysallis Catalunya. Serà el dia 12 de març.

DSC_0518

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.