Una vintena de persones s’interessen a Manresa pel nou màster MBA de la UVic-UCC que s’impartirà als dos campus

29 de maig de 2014  Una vintena de persones han assistit aquest dijous, 29 de maig a Manresa, a la presentació del nou MBA que han dissenyat des dels campus Vic i Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i que s’impartirà, a partir del curs que ve, als dos campus. La presentació del MBA ha consistit a explicar el temari i la metodologia del màster i ha anat a càrrec dels seus coordinadors, Marc Bernadich, de la Fundació Universitària del Bages, i Cèsar Duch, de la Universitat de Vic. També hi ha participat el professor de la FUBages, Francesc Rufas, que ha introduït un dels temes que formaran part del contingut del màster: la diferenciació.

Precisament, els trets diferencials del màster ha estat un dels elements que s’han posat sobre la taula en la sessió de presentació. Aquest, ha dit Marc Bernadich, ‘és un màster dissenyat des del territori, pensat per als directius empresarials del territori i amb casos d’estudi d’empreses punteres del territori’. La metodologia, eminentment pràctica, és també un dels elements que diferencien aquesta nova oferta, ja que està pensada per a persones que estan treballant i que han de combinar el màster al mateix temps que atenen  compromisos professionals.

El nou MBA oferta una vintena de places com a màxim. Totes les persones interessades en cursar-lo hauran de passar una entrevista prèvia amb els coordinadors. Això, ha explicat Marc Bernadich, ‘ens ha de servir per conèixer el perfil de l’alumne i adequar la formació a les seves necessitats’. En aquest sentit, el coordinador ha destacat la importància que el grup que realitzi el màster sigui un grup que pugui generar elements d’aprenentatge informal paral·lels als coneixements que s’impartiran en el màster.

SONY DSC SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, UVic-UCC i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.