La FUB forma personal del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària amb un postgrau de perfeccionament directiu

12 de febrer de 2014

La Fundació Universitària del Bages (FUB) ha iniciat aquest mes de gener un Postgrau en Perfeccionament Directiu a Andorra en col·laboració amb el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària i la Universitat d’Andorra. El Postgrau que s’imparteix a Andorra s’adreça a professionals del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària que assumeixen tasques de responsabilitat i de gestió d’equips de persones en centres i serveis de salut. Forma part d’un programa de perfeccionament i millora directiva que s’allargarà durant dos cursos acadèmics i que s’estructura en diferents mòduls.

El Postgrau inclou formació en els àmbits de la planificació estratègica, gestió de la qualitat, descripció de llocs de treball i selecció de personal, comunicació interpersonal en grup i en públic, gestió econòmica i gestió eficient d’equips professionals. Dos d’aquests mòduls, el de comunicació interpersonal i el de gestió eficient d’equips professionals, els impartirà el director general de la FUB, Valentí Martínez.

Els alumnes que completin la formació obtindran un diploma d’aprofitament en planificació estratègica que expedirà la Universitat d’Andorra i un altre expedit per la Fundació Universitària del Bages.

Aquesta és la primera vegada que la FUB imparteix formació fora de l’Estat espanyol. Recentment, l’Escola de Formació Contínua també ha iniciat un curs de fisioteràpia adreçat a llevadores a les Illes Balears. La voluntat de la institució universitària és continuar explorant col·laboracions per aprofitar l’expertesa docent de la FUB més enllà del territori d’influència.

Andorra

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Escola de Formació Contínua i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.