250 persones s’interessen per l’oferta d’estudis de grau i de CFGS d’UManresa

Manresa, 6 d’abril de 2019.- 720 persones han visitat aquest dissabte les instal·lacions d’UManresa-FUB interessades en l’oferta de graus i de cicles formatius que s’hi imparteixen aprofitant la jornada anual de portes obertes que organitza la universitat manresana. Dels més de 700 visitants, 250 eren persones interessades en els estudis. Un any més, les portes obertes han constatat l’atractivitat dels estudis de la Facultat de Ciències de la Salut, principalment dels graus en Fisioteràpia i en Infermeria, amb 78 i 70 interessats respectivament.

La principal novetat d’aquesta edició ha estat que la visita s’ha ampliat al nou edifici FUB3, al recinte de l’antic Escorxador, que des d’aquest any acull l’activitat teoricopràctica del grau en Fisioteràpia i de màsters i postgraus d’aquesta especialitat. La distribució dels estudis en els quatre edificis que conformen les instal·lacions d’UManresa-FUB (FUB1, FUB2, FUB3 i la CU+) han permès organitzar unes visites de més qualitat i completament centrades en l’interès dels futurs estudiants.

Malgrat que el mes de febrer ja es va celebrar una jornada de portes obertes específica per a persones franceses interessades en els estudis d’UManresa, 44 persones del país veí s’han desplaçat avui per conèixer les instal·lacions. L’interès d’aquests joves és principalment la Fisioteràpia, però alguns també han vingut atrets pel grau en Podologia.

Del nombre de persones que han aprofitat la jornada de portes obertes també destaquen els 23 interessats en els tres cicles formatius de grau superior del Campus Professional (Pròtesis Dentals, Educació Infantil i Administració i Finances) i les 10 que han vingut a conèixer el grau en Medicina de la Facultat de la UVic-UCC, que en el tercer curs d’activitat estrenarà unitat docent territorial a Manresa. Fins a l’actualitat, la presència dels estudiants de Medicina a UManresa s’ha centrat en l’activitat de simulació.

Jornada Portes Obertes UManresa 2019 09 Jornada Portes Obertes UManresa 2019 11 Jornada Portes Obertes UManresa 2019 04 Jornada Portes Obertes UManresa 2019 06 Jornada Portes Obertes UManresa 2019 05 Jornada Portes Obertes UManresa 2019 03 Jornada Portes Obertes UManresa 2019 08 Jornada Portes Obertes UManresa 2019 01 Jornada Portes Obertes UManresa 2019 02 Jornada Portes Obertes UManresa 2019 10 Jornada Portes Obertes UManresa 2019 07 Jornada Portes Obertes UManresa 2019 12

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.