215 persones participen en la IV Jornada d’Economia al Batxillerat a UManresa

Manresa, 9 d’abril de 2019.- Les ganes de lluitar per un somni, la importància d’entrenar la ment per superar reptes, la constància, el control de la pressió i l’estrès, ser feliç fent el que fas i tenir gent al costat que et doni suport. Aquests són els principals elements claus per a l’èxit que han destacat els esportistes d’elit Ander Mirambell, Elena Rueda i Melania Sorroche en la taula rodona que ha donat inici a la IV Jornada d’Economia al Batxillerat a UManresa, que ha aplegat 215 persones procedents d’instituts de Manresa, Moià, Ripoll i Igualada. Moderats pel periodista Ernest Macià, tots tres han coincidit que el fracàs no s’ha d’entendre com a tal, sinó com una part més del procés d’aprenentatge. “Fracassar seria no haver-ho donat tot”, ha dit Sorroche, per Mirambell seria “no ser feliç i haver de fer alguna cosa que no em motivi” i per Rueda, “deixar de gaudir fent el que fas”.

La taula rodona, titulada “Flors i pedretes” ha precedit la participació dels alumnes dels diferents centres d’ensenyament secundari en una desena de tallers sobre temàtiques diverses com la borsa, la comunicació no verbal o les xarxes socials. La Jornada s’ha clausurat amb una dinàmica organitzada per Cocolisto en la qual han participat els alumnes simultàniament i treballant en equip. L’acte s’ha aprofitat per fer el lliurament de premis del concurs Masterbolsa.

La Jornada d’Economia de Batxillerat l’organitzen el Grup de Professors d’Economia de la Catalunya Central i el grau en ADE de la Facultat de Ciències Socials amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, el Centre de Recursos Pedagògics del Bages, el CEDEM i el Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació de Manresa.

DSC_0240 DSC_0213 DSC_0196 DSC_0153 DSC_0123DSC_0296

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.