344 persones s’han format al Centre Internacional de Formació Continua d’UManresa en els Màsters i Postgraus del curs 2018-2019

Manresa, 4 de juliol de 2019.- El Centre Internacional de Formació Contínua del campus Manresa de la UVic-UCC ha tancat el curs 2018-2019 amb el ja tradicional acte de postgraduació. Un acte que vol ser un reconeixement a les 344 persones que han escollit UManresa per millorar la seva capacitació professional i per especialitzar-se amb els 33 Màsters i Postgraus que s’han impartit aquest curs. La participació de 280 persones en l’acte  ha obligat a desdoblar la celebració amb una postgraduació que s’ha dut a terme a la sala d’actes de la FUB1 i una altra a la de la FUB2. A la FUB1 s’ha fet la postgraduació de les persones que han fet màsters i postgraus de l’àmbit de la salut, i a la FUB2 els que han seguit formacions de ciències socials. Han assistit als actes el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez, el vicerector de Relacions Internacionals i Formació Contínua de la UVic-UCC, Joan Masnou, la directora del Centre Internacional de Formació Contínua del campus Manresa de la UVic-UCC, Coco Vilaseca i la degana de la Facultat de Ciències Socials i vicerectora del campus Manresa, Sílvia Mas i l’adjunta a direcció general de la Fundació Universitària del Bages, Imma Ubiergo. Ferran Agúndez i David Roca, impulsors del Judo Management han impartit la lliçó de comiat adreçada als estudiants de l’àmbit de la salut, mentre que Xavier Gironès, director d’Innovació i Recerca a UManresa, ha impartit la lliçó adreçada als estudiants de màsters i postgraus d’empresa i educació, titulada “El gen del desig”.

De les 344 persones que s’han format, 159 ho han fet en els 8 màsters propis del Centre Internacional de Formació Contínua i 32 més en els Màsters Universitaris de Simulació i de Fisioteràpia del Sistema Musculoesquelètic. Durant aquest curs també s’han impartit 4 postgraus propis, 9 màsters d’acreditació, 8 postgraus d’acreditació i 2 postgraus universitaris. Han assistit a l’acte estudiants de totes aquestes formacions, excepte del MBA i del Màster en Motricitat Orofacial, que acaben més endavant  i que celebren una cerimònia de postgraduació pròpia en finalitzar les formacions.

Aquest ha estat un curs de consolidació del Màster en Cirurgia Podològica, així com de constatació de l’èxit que té entre professionals sanitaris una formació amb llarg recorregut com és el Màster en Emergències Extrahospitalàries. La propera edició d’aquest darrer programa ja té totes les places cobertes a la que s’imparteix a Manresa i només n’hi ha de disponibles per a la de les Balears. Al mateix temps ha estat un curs de creixement pel que fa a l’oferta formativa de l’àmbit d’empresa, amb més persones que han completat el Màster en Direcció Comptable, Financera i Tributària o bé els postgraus que el componen. El Màster en Administració i Direcció d’Empreses, que per primera vegada s’ha impartit íntegrament a Manresa, també ha experimentat aquest increment. Pel que fa a les col·laboracions amb partners, s’ha tornat a treballar amb Fundares per a l’especialització de més de 100 estudiants en matèria de coaching, intel·ligència emocional i programació neurolingüística. Aquest curs també han completat la seva formació els estudiants de dues promocions del Màster en Neuroeducació, que des d’aquest curs ha passat a ser anual en lloc de bianual.

Novetats en l’oferta 2019-2020

El Centre Internacional de Formació Contínua impartirà a partir del curs que ve un  nou Màster en Infermeria en sinologia i patologia mamària amb l’objectiu de cobrir un buit formatiu en l’especialització de professionals de la infermeria en aquest àmbit tan específic. Aquesta és una de les principals novetats de l’oferta 2019-2020, que també inclou un postgrau interuniversitari en Lactància i Donació de llet humana amb la UAB, l’Associació Catalana Pro Alletament Matern (ACPAM) i el Banc de Llet de Catalunya. L’èxit i reconeixement del Màster en Reeducació del Sòl Pelvià, que fins ara s’impartia a Barcelona, permetrà que en la propera edició es pugui realitzar íntegrament a Manresa. També s’introduiran canvis en l’enfocament del Postgrau en Direcció i desenvolupament de recursos humans i es continuarà apostant per la introducció de metodologies innovadores, com la simulació, en tots els programes, tant els de l’àmbit de la salut com els d’empresa. Finalment, en el global de novetats, hi haurà la primera col·laboració internacional, que s’ha concretat en la programació d’un màster sobre atenció a la gent gran (Magister de Atención al Adulto Mayor) conjuntament amb la Universidad de San Sebastián de Xile i amb la col·laboració de Sant Andreu Salut i que començaria el mes d’octubre al país sud-americà.

DSC_0452 DSC_0456 DSC_0460 DSC_0524 DSC_0529 DSC_0533 DSC_0538 DSC_0269DSC_0375 DSC_0371DSC_0362 DSC_0352DSC_0337

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Centre Internacional de Formació Contínua i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.