El tercer Campus infantil serà dirigit per mestres graduats a la FUB

2 de juny de 2014  La Fundació Universitària del Bages (FUB) ofereix una nova edició del Campus Infantil, una activitat adreçada a infants des dels 3 fins als 8 anys que els estudis d’Educació Infantil de la institució universitària organitzen des de fa tres anys. Es tracta d’un campus lúdicoeducatiu durant el qual es treballa l’adquisició d’hàbits saludables a través del joc, amb activitats que es duen a terme tant dins l’edifici universitari com fora, com per exemple una sortida setmanal a la Fundació Alícia, a Sant Benet de Bages, per treballar temes relacionats amb l’alimentació.

Les principals novetats d’aquesta tercera edició del Campus són que el monitoratge anirà a càrrec d’exalumnes graduats en Educació Infantil a la Fundació Universitària del Bages i que s’allarga el nombre de setmanes de les activitats.

Fins ara, el monitoratge del Campus anava a càrrec d’alumnes del Grau en Educació Infantil. Aquesta serà la primera vegada que se’n faran càrrec exalumnes ja graduats, que a més disposen del títol d’educadors en el lleure. La directora dels estudis, Montserrat Pedreira, ha explicat que ‘aquest canvi ens permet garantir una millor preparació de les activitats i del Campus, ja que en anteriors edicions els alumnes n’havien d’afrontar la preparació just a final de curs, combinant-ho amb l’etapa final dels estudis’. Al mateix temps, la iniciativa universitària permet donar feina a exalumnes.

En les dues primeres edicions el Campus es va oferir durant tres setmanes. En aquesta edició, i donant resposta a les demandes de molts dels usuaris, el període del Campus s’ha allargat i enguany va del dia 25 de juny, just la setmana posterior al final de les classes a les escoles, fins al 25 de juliol.

Una de les característiques del Campus és que les famílies en poden fer un seguiment diari a través del blog d’Educació Infantil, ja que els monitors pengen fotografies i explicacions de les activitats que s’han dut a terme.

Les inscripcions per participar-hi es poden fer fins el dia 16 de juny.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Educació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.