UManresa-FUB executa una opció de compra per adquirir el solar del carrer Ramon d’Iglesias per a futurs creixements

Manresa, 29 de gener de 2020.- La Fundació Universitària del Bages ha executat l’opció de compra d’un solar del carrer Ramon d’Iglesias que va signar l’any 2011. El terreny, ubicat just davant del l’aparcament de l’edifici principal, té una superfície de 1.679,86 metres quadrats i una edificabilitat de 5.798.98 metres quadrats. L’operació ha suposat una inversió de 1,2 MEUR que es financen amb recursos propis de la institució universitària. L’objectiu de la compra és disposar de sòl edificable per a futurs creixements. El contracte de compra-venda es va signar el passat mes de desembre i està en línia amb el model compacte i concentrat de desenvolupament del campus universitari.

Mentre no sigui necessària la construcció de cap nou edifici universitari, el solar s’adequarà perquè faci funcions d’aparcament. La intenció és que les obres per donar-li aquesta finalitat puguin començar la propera primavera.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.