Inés Bustos presenta un llibre sobre intervenció logopèdica a la FUB

14 de febrer de 2014

Inés Bustos, reconeguda fonoaudiòloga i pedagoga, professora col.laboradora al grau de logopèdia de la FUB i autora de nombroses obres sobre la veu, presenta el llibre “Intervención logopédica en trastornos de la voz ” el proper dimecres 19 de febrer a les set de la tarda a la sala d’actes de la Fundació universitària del Bages.

Inés Bustos ha estat la coordinadora d’aquest llibre en la redacció del qual han participat diferents experts com Salvador Casadevall, Anna Lou o Diana Grandi. L’obra està organitzada en tres grans blocs: un primer de coneixements etiofisiopatològics, un segon dedicat a l’exploració i el diagnòstic i un tercer centrat en la intervenció de les disfonies de diferents tipus i des de perspectives diverses.

En l’acte de presentació de l’obra participarà també Salvador Casadevall, metge i logopeda, professor de logopèdia de la FUB i coautor de l’obra, amb qui comentaran els aspectes més rellevants del llibre.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Logopèdia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.