La FUB i les empreses del territori milloren la preparació dels nous titulats en Gestió d’Empreses amb el programa Prèmium

13 de juny de 2014 La Fundació Universitària del Bages (FUB) posa en marxa el curs 2014-2015 el nou programa Prèmium dels estudis de Gestió d’Empreses. Es tracta d’un programa que té com a finalitat millorar la preparació dels alumnes per a l’entorn professional que els ha d’acollir un cop acabin els estudis. Per això, el programa posa l’accent en la internacionalització i en el coneixement d’idiomes, a més d’afavorir el contacte amb el teixit empresarial per acostar-lo als futurs gestors d’empreses.

El programa s’ha presentat oficialment aquest divendres, 13 de juny, a la sala d’actes de la Fundació Univesitària del Bages.

El programa Prèmium ha estat possible gràcies a la implicació de 30 empreses del territori que, a canvi d’una aportació econòmica anual, podran fer una selecció d’alumnes per acollir-los i formar-los durant un període d’un any de pràctiques becades. Aquesta selecció es farà durant una Fira del Mercat de Treball que es durà  terme durant la tardor en la qual la Fundació Universitària del Bages posarà en contacte alumnes i empreses. Aquesta col·laboració empresarial farà que el conjunt de les aportacions econòmiques permeti crear una borsa de 45.000 euros en beques-salari.

En el marc del nou programa, també està previst realitzar una trobada anual de totes les empreses participants amb un ponent de prestigi per tractar temes d’actualitat i d’innovació empresarial, així com una jornada empresarial exclusiva en la qual participarà un expert en evolució de l’economia nacional i internacional.

Un programa adaptat a les necessitats d’empreses i alumnes

El pla d’estudis del programa Premium suposa un plus al del grau en Gestió d’Empreses, reforçant la formació en anglès, incorporant un segon idioma (francès o alemany), garantint un any de pràctiques empresarials i la realització de formació d’especialització en gestió empresarial. Seran els alumnes els qui, a l’hora de fer la matrícula, decidiran si opten pel programa Prèmium o pel pla d’estudis convencional. El preu de la matrícula serà el mateix en ambdós casos.

Segons ha explicat el director dels estudis d’Empresa de la FUB, Jordi Conca, ‘hem dissenyat el pla tenint en compte les demandes del sector empresarial pel que fa a les necessitats formatives dels recursos humans que volen incorporar. Aquesta implicació directa de l’empresariat ha estat clau per a la bona acollida del programa entre el teixit empresarial en aquesta primera edició’. Conca agraeix especialment la col·laboració de l’associació GEST!, que ha ajudat a donar a conèixer el projecte entre les empreses.

 

 

Les empreses que participen al programa Gestió d’Empreses- Prèmium són:

 

Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa

Araymond

Assegurances Santasusana- Grup Santasusana. Corredors d’Assegurances

AUSA

AutoPulit

Busquet. Economistes, auditors, estudi jurídic

Catalana de Perforacions

Constructora d’Aro – Compact Habit

Denso Barcelona

Deporvillage

Friman

Fundació Sociosanitària de Manresa

Fundació Universitària del Bages -FUB

Fundería Condals

Grup Vilardell Purtí – Avinent

Iberpotash

Inoxforma

Kids&Us School of English

L. Oliva Torras. Oliva Torras Grup

La Agrícola Regional. L’Agrícola Regional – Montserrat

Macsa Id

Maxion Wheels (antiga Hayes Lemmerz Manresa SL)

Mútua Manresana

Regió 7

Sala Team. Sala Team Grup d’Automoció

Stradivarius

Tecnium-Casals Cardona Industrial, S.A.

Terra-Sobrerroca

Tous Joiers

UVE Solutions. Uve Powering Smart Solutions

SONY DSC

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Empresa, General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.