La FUB inicia l’adequació del solar del carrer Ramon d’Iglésias com a pàrquing

La Fundació Universitària del Bages (FUB) ha començat l’adequació del solar ubicat al carrer Ramon d’Iglésias, 8-10 per dedicar-lo a zona d’aparcament per a la seva comunitat. Té una superfície de 1.652 m2  i s’hi farà una intervenció valorada en 120.000€, que es finançarà amb fons propis.

La primera fase de la intervenció, que inclou l’enderroc de les edificacions i el nivellament del terreny, s’ha iniciat el 23 de setembre de 2020. La segona fase s’iniciarà tot seguit i preveu la pavimentació de l’espai, la delimitació de les places d’aparcament i la portada dels subministres al solar i convertir aquest espai en una zona d’aparcament amb capacitat per a 50 vehicles. La previsió és que les obres finalitzin a final d’any. La institució va adquirir el terreny el passat mes de desembre amb la intenció d’iniciar les obres a partir de la primavera però la situació d’emergència sanitària i el confinament va obligar a ajornar-les.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.