UManresa atorga 98.490 euros en beques de suport a l’estudi a estudiants de grau i de CFGS

Manresa, 15 de desembre de 2020.- La comissió de beques d’UManresa ha concedit un total de 98.490,80 euros en ajuts a estudiants de grau universitari i de cicles formatius de grau superior que realitzen els seus estudis durant el curs 2020-2021. Aquest import inclou les beques per a estudiants que realitzen períodes de pràctiques en diferents departaments de la universitat, les noves Beques Talent Socials UManresa i les beques UManresa – La Caixa. En total, 78 estudiants es beneficien d’aquests ajuts a l’estudi, que enguany han rebut fins a 212 sol·licituds.

La principal novetat de la convocatòria de beques per al curs 20-21 ha estat la creació de les Beques Talent Socials UManresa. Es tracta d’uns ajuts destinats a estudiants de primer curs dels graus en ADE i de Mestre en Educació Infantil. Per accedir-hi calia acreditar una nota superior a 7, si procedien de Batxillerat, i de 8, en cas d’accedir a la universitat des d’un Cicle Formatiu de Grau Superior. La beca cobreix el 40% de de la matrícula amb la finalitat de premiar i reconèixer l’esforç i la preparació dels estudiants que s’incorporen a la universitat i atraure joves amb un bon nivell acadèmic per evitar que el cost sigui un impediment per accedir als estudis a UManresa. D’aquesta nova modalitat només s’han concedit dos ajuts, però l’import econòmic que s’havia previst destinar-hi inicialment s’ha repartit en altres ajuts a l’estudi de la institució.

Pel que fa a les pràctiques externes no curriculars amb beca d’estudis que es realitzen en els diferents departaments de la institució, se n’han concedit un total de 28, amb un import de 44.300 euros. Per atorgar aquestes beques, que poden ser d’entre 2.000 i 2.500 euros cadascuna, es tenen en compte criteris d’adequació al perfil formatiu i d’expedient acadèmic. Finalment, pel que fa a les beques UManresa – La Caixa, d’una dotació de 1.000 euros cadascuna, se n’han concedit 44 a estudiants de grau i cinc més a estudiants dels Cicles Formatius de Grau Superior del Campus Professional. Aquests ajuts s’atorguen tenint en compte criteris d’expedient acadèmic i de renda familiar.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.