La FUB reconeix la formació continuada amb un acte que aplegarà un centenar d’alumnes de màsters, postgraus i del programa FUB+GRAN

25 de juny de 2014  L’Escola de Formació Contínua de la Fundació Universitària del Bages (FUB) lliurarà el dia 26 de juny a un centenar de persones els títols que acrediten la seva formació en màsters, postgraus i en el programa FUB+GRAN. Des de fa tres anys, la FUB organitza un acte de reconeixement a l’esforç que fan professionals dels àmbits de les ciències de la salut i de l’empresa per especialitzar-se o actualitzar la seva formació realitzant algun dels tres màsters o dels cinc postgraus que ofereix la FUB. A més del reconeixement a aquests alumnes, des de l’any passat l’acte serveix també per posar de relleu la voluntat d’aprenentatge dels alumnes del programa per a majors de 55 anys FUB+GRAN.

L’acte, que tindrà lloc a la sala d’actes, començarà a les set de la tarda. Fins ara hi han confirmat la seva assistència un centenar d’alumnes i cap a 80 acompanyants d’aquests.

L’encarregat de fer la lliçó de comiat adreçada als alumnes serà el pare Josep Lluís Iriberri, que parlarà de ‘El pelegrinatge com a instrument de transformació i superació personal. The Ignatian Way: a healing walk to freedom’. En l’acte també hi intervindrà la directora de l’Escola de Formació Contínua, Carlota Riera. Com és habitual, la celebració es clourà amb un concert, que per primera vegada portarà a la FUB el Cor Universitari del Bages, dirigit per Lluís Arguijo.

Prop de 150 títols de Màsters i Postgraus

Aquest curs 2013-2014, 71 persones han cursat màsters a la FUB i 73 han fet un postgrau. La majoria de la formació que s’ofereix és en l’àmbit de les ciències de la Salut, amb tres màsters i dos postgraus que aquest curs han seguit 104 persones. Els postgraus de l’àmbit d’empresa han aplegat 40 alumnes. Pel que fa al programa FUB+GRAN, hi han participat 21 persones, que l’han fet sencer, i 18 més que n’han cursat algun mòdul.

L’acte de postgraduació serveix per evidenciar l’aposta de la Fundació Universitària del Bages per la formació continuada. Una aposta que es concretarà el curs 2014-2015 amb més oferta de màsters, ja que se n’hi afegeixen tres de nous de Reeducació del Sòl Pelvià, Motricitat orofacial i MBA, tots tres amb acreditació de la nova UVic-UCC. A més dels Màsters s’impartiran cinc postgraus dels àmbits de les ciències de la salut i del món de l’empresa, i el programa de residència clínica en podologia.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Empresa, Escola de Formació Contínua i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.