La FUB postgradua 144 alumnes de màsters i postgraus i 39 del programa FUB+GRAN

26 de juny de 2014 L’Escola de Formació Contínua de la Fundació Universitària del Bages (FUB) ha lliurat aquest dijous, 26 de juny, els títols a les 144 persones que han apostat per millorar la seva preparació professional realitzant un màster o un postgrau durant el curs 2013-2014. Juntament amb aquesta promoció de postgraduats, la FUB ha aprofitat l’acte per reconèixer també la voluntat de formació contínua de les 39 persones que han seguit l’itinerari complet o algun dels mòduls del programa per a majors de 55 anys, FUB+GRAN.

L’acte ha aplegat més d’un centenar de persones, entre les quals hi havia un centenar dels postgraduats i els seus acompanyants. Durant la celebració, el pare Josep Lluís Iriberri ha fet una lliçó de comiat adreçada als alumnes parlant de ‘El pelegrinatge com a instrument de transformació i superació personal. The Ignatian Way: a healing walk to freedom’. La celebració ha finalitzat amb l’actuació del Cor Universitari del Bages, que per primera vegada ha actuat a la FUB.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Empresa, Escola de Formació Contínua i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.