UManresa posa en valor la innovació 4.0 en unes jornades protagonitzades per start-ups del territori

El Centre Internacional de Formació Contínua del campus Manresa de la UVic-UCC posa en marxa aquest mes de juny la primera edició de les Jornades Innovació 4.0 km0. Aquesta iniciativa, que es desenvoluparà en un format online, vol posar de relleu el paper de tota la indústria 4.0 i la seva contribució al desenvolupament empresarial a partir d’exemples desenvolupats al territori d’influència de la Universitat. Per aquest motiu, els ponents de les sessions que s’han programat són directius i impulsors de start-ups del territori.

Segons Carlota Riera, directora de Desenvolupament Corporatiu d’UManresa, l’objectiu és explicar com la Intel·ligència Artificial, la realitat augmentada, la robòtica, la impressió 3D, l’analítica de dades i el big data, entre d’altres, poden incidir en la millora de les empreses, i que aquesta explicació “la puguin fer joves start-ups de la comarca que tenen aquesta expertesa, que la dominen i que poden explicar-la a altres empreses perquè visualitzin com una tecnologia pot millorar un àmbit concret d’un negoci”.

Les jornades comencen el dia 14 de juny amb una xerrada sobre “Intel·ligència artificial per a la gestió del coneixement”, que anirà a càrrec d’Eudald Camprubí, de l’empresa Flaps. L’1 de juliol, Josep Alsina, de TekniaTest, parlarà de “Millora de la productivitat i canvi en el sector automoció”. El cicle continuarà el dia 8 de juliol amb la intervenció d’un representant de l’empresa UVE Solutions sobre “Big Data, intel·ligència de dades i visualització de les dades per a la presa de decisions i la millora de la productivitat”. La darrera de les sessions serà diferent i anirà a càrrec de Raquel blanco, de l’empresa The Talent Room, i que parlarà, des del punt de vista del desenvolupament del talent, dels reptes i oportunitats que ofereix el territori a les persones que s’especialitzin en la indústria 4.0. Aquesta darrera xerrada serà el dia 15 de juliol.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Centre Internacional de Formació Contínua i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.