La FUB participa en la reforma del sistema de salut andorrà amb un estudi sobre la gestió de la informació

26 de juny de 2014  La Fundació Universitària del Bages (FUB) ha iniciat l’elaboració d’un estudi sobre els fluxes d’informació entre els diferents agents implicats en la prestació de serveis de salut en el Principat d’Andorra. Aquest treball forma part del procés de desplegament de la reforma del sistema sanitari i d’assistència social que el Govern andorrà va posar en marxa fa tres anys, de la mà de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Lluís Burgués, director del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), i Valentí Martínez, director general de la FUB, han signat, avui, a la seu de la institució universitària manresana, el conveni de col·laboració. També han assistit a l’acte Josep M. Casals, director de Salut i Benestar del Govern Andorrà, i Albert Pla, membre del Consell d’Administració i responsable de relacions amb el Ministeri de Salut i Benestar de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS).

Aquest conveni s’emmarca dins de la col·laboració actual entre el Govern Andorrà i la FUB. De fet, des del mes de gener de 2014, la FUB imparteix un Postgrau en Perfeccionament Directiu al Principat veí juntament amb el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària i la Universitat d’Andorra. És una formació específicament pensada per a professionals amb funcions de responsabilitat i de gestió d’equips en centres i serveis de salut. Forma part d’un programa de millora directiva que s’allargarà durant dos cursos acadèmics.

La Fundació Universitària del Bages (FUB) ha iniciat l’elaboració d’un estudi sobre els fluxes d’informació entre els diferents agents implicats en la prestació de serveis de salut en el Principat d’Andorra. Aquest treball forma part del procés de desplegament de la reforma del sistema sanitari i d’assistència social que el Govern andorrà va posar en marxa fa tres anys, de la mà de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Lluís Burgués, director del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), i Valentí Martínez, director general de la FUB, han signat, avui, a la seu de la institució universitària manresana, el conveni de col·laboració. També han assistit a l’acte Josep M. Casals, director de Salut i Benestar del Govern Andorrà, i Albert Pla, membre del Consell d’Administració i responsable de relacions amb el Ministeri de Salut i Benestar de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS).

Aquest conveni s’emmarca dins de la col·laboració actual entre el Govern Andorrà i la FUB. De fet, des del mes de gener de 2014, la FUB imparteix un Postgrau en Perfeccionament Directiu al Principat veí juntament amb el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària i la Universitat d’Andorra. És una formació específicament pensada per a professionals amb funcions de responsabilitat i de gestió d’equips en centres i serveis de salut. Forma part d’un programa de millora directiva que s’allargarà durant dos cursos acadèmics.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.