El Patronat de la FUBalmes aprova el nomenament de Valentí Martínez com a vicerector del Campus Manresa de la UVic-UCC

1 de juliol de 2014  El Patronat de la Fundació Universitària Balmes va aprovar, en la seva sessió ordinària d’ahir, 26 de juny de 2014, la nova composició de la Junta de Rectorat de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, en la qual es va nomenar el Dr. Valentí Martínez, director general de la Fundació Universitària del Bages, com a vicerector del Campus Manresa. En el mateix acte, es va aprovar la incorporació del Dr. Jordi Villà a aquest òrgan de govern de la universitat, en substitució de la Dra. Marta Otero. Villà compaginarà la seva responsabilitat actual com a director de l’Escola Politècnica Superior amb el vicerectorat de Recerca i PDI.

La Junta de Rectorat de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya queda integrada, després dels canvis aprovats ahir, pel Dr. Pere Quer, vicerector d’Ordenació Acadèmica; el Dr. Jordi Villà, vicerector de Recerca i PDI; el Dr. Joan Masnou, vicerector de Relacions Internacionals i Formació Contínua; el Dr. Valentí Martínez, Vicerector del Campus Manresa; la Dra. Carme Sanmartí, secretària general; i el Sr. Marc Mussons, gerent. La funció d’aquest òrgan és assistir el rector en les responsabilitats de govern i gestió de la universitat.

Valentí Martínez - despatx 1

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, UVic-UCC i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.