La CU+ estrena pàgina web

1 de juliol de 2014  La Clínica Universitària (CU+) de la Fundació Universitària del Bages (FUB) estrena nova pàgina web. Des d’aquest més de juny, aquest equipament sanitari i docent disposa d’un espai a la xarxa amb una àmplia descripció dels serveis que ofereix (tant de salut com programes a mida o especialitzats per a empreses o institucions) i del seu funcionament com a centre assistencial, de formació pràctica i simulació clínica.

Fins ara, la CU+ disposava d’una pàgina web molt senzilla. La importància i el relleu que ha agafat l’equipament des del seu trasllat al nou edifici requeria un espai web del mateix nivell, que permetés una àmplia difusió de les funcions que exerceix i els serveis que s’hi presten (Podologia, Logopèdia, Fisioteràpia, Nutrició i Dietètica, Psicologia i Psicopedagogia).

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Clínica Universitària i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.