La FUB augmenta l’oferta de màsters i ofereix els primers títols de formació contínua acreditats per la UVic-UCC

7 de juliol de 2014 L’Escola de Formació Contínua de la Fundació Universitària del Bages posa en marxa el curs 2014-2015 els primers màsters i postgraus acreditats per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). L’oferta passarà dels tres màsters i els nou postgraus que es van oferir el curs passat (de postgraus només se’n van impartir set) a sis màsters i nou postgraus dels àmbits de les ciències de la salut, l’empresa i l’educació. Del total de títols que s’ofereixen, tres màsters i dos postgraus duran l’acreditació de la UVic-UCC. La resta són títols propis o acreditats per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L’aposta per incrementar l’oferta de formació contínua de la Fundació Universitària del Bages es concreta en un nou MBA conjunt que s’impartirà a Manresa i a Vic, concebut expressament per a directius d’empreses del territori. En l’àmbit de les Ciències de la Salut, la FUB estrena un Màster en motricitat orofacial, el primer que s’impartirà de logopèdia, que s’organitza conjuntament amb la institució formativa portuguesa Ensino Profissional Avançado e Pós-graduado. La tercera novetat pel que fa a l’oferta de màsters és el Màster en reeducació del sòl pèlvic, que s’adreça a fisioterapeutes i metges.

Altres novetats de formació continuada acreditada per la UVic-UCC són dos postgraus de l’àmbit de l’educació: un dedicat a l’educació fora de l’aula i l’altre al tractament de l’expressió i la diversitat a l’escola.

L’oferta de màsters es completa amb dos títols que duen l’acreditació de la UAB. En l’àmbit de la Infermeria s’ofereixen el Màster en Anestesiologia, reanimació i terapèutica del dolor i el Màster en Emergències Extrahospitalàries. Tots dos són màsters amb una llarga trajectòria i de reconegut prestigi que prèviament s’havien ofert com a postgrau i que tenen una demanda consolidada. El darrer dels màsters que s’ofereix és del de Teràpia Manual, adreçat a fisioterapeutes, que arriba a la tercera edició.

També amb l’acreditació de la UAB i en l’àmbit de l’empresa, es continuen programant els postgraus de Comptabilitat i finances, Fiscalitat, Gestió de Persones a les organitzacions i Màrqueting i gestió comercial. En Ciències de la salut s’ofereix un postgrau de reeducació del sòl pèlvic que, a diferència del màster, s’adreça a infermeres i llevadores.

L’oferta de l’Escola de Formació Contínua es completa amb dos programes propis, sense acreditació. Es tracta de la Residència Clínica en Podologia i del curs de Direcció i gestió de centres sociosanitaris i d’atenció a persones amb dependència que des de fa quatre cursos s’organitza de forma conjunta amb la Unió Catalana d’Hospitals.

La matrícula per apuntar-se a algun d’aquests programes està oberta des de l’1 de maig al web de l’Escola de Formació Contínua. Els màsters i postgraus es posaran en marxa a partir dels mesos de setembre, octubre i novembre.

144 alumnes de màster i postgrau

Aquest curs 2013-2014, l’Escola de Formació Contínua de la Fundació Universitària del Bages ha tingut 144 alumnes de Màster i Postgraus. El gruix de l’alumnat és de l’àmbit de les ciències de la salut, amb 104 alumnes. La resta han fet algun dels postgraus de l’àmbit de l’empresa.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Ciències de la Salut, Educació, Empresa, Escola de Formació Contínua i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.