L’Obra Social ‘La Caixa’ dóna suport al programa de beques per a estudiants de la FUB amb pocs recursos econòmics o amb discapacitat física

9 de juliol de 2014  La Fundació Universitària del Bages (FUB) ha signat un conveni de col·laboració amb l’Obra Social “La Caixa” segons el qual aquesta fa una aportació de 25.000 euros per a la creació d’un fons d’ajuts a l’estudi especialment pensat per fer suport a alumnes de famílies amb rendes baixes i/o amb discapacitat física, si bé també tindran en compte criteris de rendiment acadèmic. Així, amb el nom de ‘Beques FUB-La Caixa’, un total de 10 alumnes podran beneficiar-se d’una dotació econòmica de 2.500€ per fer front a les despeses de matrícula, a canvi d’una col·laboració de 375 hores en projectes i/o institucions de tipus social.

El director general de la FUB, Valentí Martínez, i Jaume Masana, Director Territorial de ‘la Caixa’ a Catalunya, han signat avui, 4 de juliol de 2014, l’acord de col·laboració en un acte que ha tingut lloc a la seu de la institució universitària. L’Obra Social “La Caixa”, sensible a les dificultats econòmiques de molts joves i les seves famílies, ha trobat en les ‘Beques FUB-La Caixa’ un bon instrument per ampliar la seva línia de suport a la promoció personal i professional de persones amb discapacitat i/o amb pocs recursos econòmics, al mateix temps que premia l’esforç i l’excel·lència en l’estudi. Complementa, així, l’esforç que ha fet la FUB, en els darrers anys, per incrementar  el volum de recursos destinats al suport econòmic a estudiants que, amb un bon expedient acadèmic, tenen dificultats per assumir el cost econòmic d’uns estudis universitaris.

Un total de 23 alumnes han gaudit de les beques FUB, durant el curs 2013-2014. L’aportació de l’Obra Social ‘La Caixa’ suposa una injecció important de recursos al programa de beques de la institució universitària manresana, que, de cara al curs que ve, comptarà amb tres línies d’ajut a l’estudi: les beques FUB, les ‘Beques FUB-La Caixa’ i les beques salari del programa Prèmium. Així, en total, durant el curs 2014-2015, hi destinarà 106.000€. Totes aquestes beques, a més, són complementàries i compatibles amb altres ajuts de la Generalitat o del Ministeri d’Educació i Ciència.

La Fundació Universitària del Bages (FUB) ha signat un conveni de col·laboració amb l’Obra Social “La Caixa” segons el qual aquesta fa una aportació de 25.000 euros per a la creació d’un fons d’ajuts a l’estudi especialment pensat per fer suport a alumnes de famílies amb rendes baixes i/o amb discapacitat física, si bé també tindran en compte criteris de rendiment acadèmic. Així, amb el nom de ‘Beques FUB-La Caixa’, un total de 10 alumnes podran beneficiar-se d’una dotació econòmica de 2.500€ per fer front a les despeses de matrícula, a canvi d’una col·laboració de 375 hores en projectes i/o institucions de tipus social.

El director general de la FUB, Valentí Martínez, i Jaume Masana, Director Territorial de ‘la Caixa’ a Catalunya, han signat avui, 4 de juliol de 2014, l’acord de col·laboració en un acte que ha tingut lloc a la seu de la institució universitària. L’Obra Social “La Caixa”, sensible a les dificultats econòmiques de molts joves i les seves famílies, ha trobat en les ‘Beques FUB-La Caixa’ un bon instrument per ampliar la seva línia de suport a la promoció personal i professional de persones amb discapacitat i/o amb pocs recursos econòmics, al mateix temps que premia l’esforç i l’excel·lència en l’estudi. Complementa, així, l’esforç que ha fet la FUB, en els darrers anys, per incrementar  el volum de recursos destinats al suport econòmic a estudiants que, amb un bon expedient acadèmic, tenen dificultats per assumir el cost econòmic d’uns estudis universitaris.

Un total de 23 alumnes han gaudit de les beques FUB, durant el curs 2013-2014. L’aportació de l’Obra Social ‘La Caixa’ suposa una injecció important de recursos al programa de beques de la institució universitària manresana, que, de cara al curs que ve, comptarà amb tres línies d’ajut a l’estudi: les beques FUB, les ‘Beques FUB-La Caixa’ i les beques salari del programa Prèmium. Així, en total, durant el curs 2014-2015, hi destinarà 106.000€. Totes aquestes beques, a més, són complementàries i compatibles amb altres ajuts de la Generalitat o del Ministeri d’Educació i Ciència.

SONY DSC

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.